Vanaf 2006 De Bonte Tafel, culinaire producties
Enkele hoogtepunten:
Kookworkshops; o.a. in het Kerkje van Oosterleek, Fort Nieuwersluis, voor particulieren of grote bedrijven (b.v. Rabobank, Syngenta, Wereldwinkel)
Catering: o.a. bruiloft, vintage, biologisch, Mediterraan
Events: o.a. wildpluk tochten, moestuin rondleidingen in tuingoed Bonater
2007 organisatie Cultureel landschappelijk project gemeente Drechterland
2009 organisatie Oogstfeest Oosterleek
2010 organisatie Slow Food West Friesland
2012 organisatie Film Food Festival Hoorn
2013 organisatie Slow Food Markt Hoorn
De Bonte Tafel heeft o.a. ook deelgenomen aan evenementen zoals: SmaakExplosie Zaandam, Festival Classique Den Haag, Bourgondisch Beemster, Biologische Markt Mak-Blokweer, Slow Food Markt Bergen, Gimme Shelter Kunstmanifestatie
2012 Kookboek "Koken is een eitje", uitgegeven door uitgeverij Verba/de Lantaarn.
2013- heden Recepten schrijver voor Biobudget en Vitatas.
Diverse publicaties in verschillende kookboeken en magazines.
2013- 2016 Horeca exploitant Fort Nieuwersluis: theetuin, kookworkshops, catering
2013-2014 Docent praktijk keuken Clusius College VMBO Stedebroec, Chefkok Keizer Culinair
2013-2015 Docent warenkennis, praktijk keuken, hotel & event, menuleer HBO Tio Amsterdam
2015-2016 Sales representative en consultant Nederland Leisure Management Plus: restaurant/hotel/retail advies
2016 heden Kookstudio coördinator sociaal cultureel centrum 't Stadsplein Bovenkarspel
Met veel plezier heb ik altijd in de horeca gewerkt en diverse culinaire paden bewandeld.
Dat begon al met mijn opleiding; Hotelschool "De Kogge" in Amsterdam. Tijdens een stage in de UK en na de opleiding heb ik vooral in de hotellerie gewerkt. Daarna heb ik een uitstapje gemaakt naar de retail om weer terug te komen bij waar mijn hart ligt: de Keuken. In de laatste twaalf jaar heb ik honderden kookworkshops zelf gegeven. Op dit moment werk ik vooral achter de schermen en geef ik o.a. leiding aan een geweldig leuk en divers kookteam.
Desiree Vegter Stevens