Positieve 'vibes'

Bij positieve gezondheid kijkt men niet alleen maar naar mentale en lichamelijke gezondheid maar juist naar alles daar om heen. Focussen op een positieve gezondheid is kijken naar wat er wél mogelijk is en stelt een betekenisvol leven centraal. De nadruk ligt op veerkracht, eigen regie en aanpassingsvermogen. Je bent niet je aandoening. De cursussen die ik geef zullen gerelateerd zijn aan positieve gezondheid; met hulp van de natuur en intuïtief schrijven werken we aan worden wie je bent.

Zie ook andere positieve tips op deze pagina!

Om te doen


www.deandersons.nl

Wat een leuke intieme voorstelling:

'Een mooiere wereld',  veel positieve mooie warme liedjes, met als leidraad het gedachtengoed van Astrid Lindgren. Echt een aanrader!


Wandelen of fietsen langs de Stelling van Amsterdam, zoveel natuur en veel forten. Op deze site vind je diverse routes: www.stellingvanamsterdam.nl


Mooi


In de winter gaat aan het einde van de middag de zon al weer onder. Nog even een wandeling tijdens de zonsondergang; dat kan dit soort mooie momenten opleveren. Je moet er wel op tijd bij zijn want het gaat snel!


www.kunstmuseum.nl

Ook al zijn de musea weer even dicht je kan toch genieten van kunst. Prachtige virtuele tours over diverse  kunst en fotografie.


Zelf gemaakt


 

Zelf papier maken met bloemen.

Op deze site vind je leuke knutsel tips met bloemen.

www.mooiwatbloemendoen.nl 


Ga zelf aan de slag met handlettering. Heel leuk om zelf je dagboek of eigen kookboek mooi te maken. Op deze site vind je tips en benodigdheden: www.handletteringdoenwezo.nl