Positieve 'vibes'

Bij positieve gezondheid kijkt men niet alleen maar naar mentale en lichamelijke gezondheid maar juist naar alles daar om heen. Focussen op een positieve gezondheid is kijken naar wat er wél mogelijk is en stelt een betekenisvol leven centraal. De nadruk ligt op veerkracht, eigen regie en aanpassingsvermogen. Je bent niet je aandoening. De cursussen die ik geef zullen gerelateerd zijn aan positieve gezondheid; met hulp van de natuur en intuïtief schrijven werken we aan worden wie je bent.

Zie ook andere positieve tips op deze pagina!

Om te doen


Deze maffe, originele film gaat een hit worden. Lees meer over:

Everything Everywhere All at Once


Wandelen kan je overal. Er zijn verschillende sites met informatie over routes door heel Nederland: b.v. wandelnet , wandel.nl . Geniet van buiten zijn!


www.deandersons.nl

Wat een leuke intieme voorstelling:

'Een mooiere wereld',  veel positieve mooie warme liedjes, met als leidraad het gedachtengoed van Astrid Lindgren. Echt een aanrader!


Wandelen of fietsen langs de Stelling van Amsterdam, zoveel natuur en veel forten. Op deze site vind je diverse routes: www.stellingvanamsterdam.nl


Mooi


Wat kunnen rozen toch mooi zijn. Deze rozen kreeg ik cadeau en stonden meer dan drie weken. Wil je meer weten over rozen, bloemen en planten dan is dit alvast een leuke site: dutchflowerlink.


In de winter gaat aan het einde van de middag de zon al weer onder. Nog even een wandeling tijdens de zonsondergang; dat kan dit soort mooie momenten opleveren. Je moet er wel op tijd bij zijn want het gaat snel!


www.kunstmuseum.nl

Ook al zijn de musea weer open, je kan vanuit huis blijven genieten van kunst. Prachtige virtuele tours.


Zelf gemaakt


Zelf zeep maken van restjes. Op de site  -het kan wel- vind je van alles over een groener, eerlijker en leuker leven.


Maak een bijtje of een insect van wat je in de natuur vindt. Leg het in een mooie schaal of kom.


 Zelf papier maken met bloemen.

Op deze site vind je leuke knutsel tips met bloemen.

www.mooiwatbloemendoen.nl 


Ga zelf aan de slag met handlettering. Heel leuk om zelf je dagboek of eigen kookboek mooi te maken. Op deze site vind je tips en benodigdheden: www.handletteringdoenwezo.nl