Plekken om te schrijven; de mooiste schrijf locaties in de natuur

Deze boshuisjes zijn een voorbeeld en geven de plek om te voelen en te schrijven weer. Altijd een rustige plek in of aan de rand van het bos. Het bos kan van Groningen tot aan Limburg zijn. Waar jouw groep ook heen wilt...ik zoek het fijnste huis, of meerdere chalets als dat nodig is. Een warme plek, die aan jullie wensen voldoet; knus, comfortabel of juist 'basic' , altijd een huis met een ontspannen liefdevolle sfeer.


Kloosters, of voormalig kloosters, zijn voor een groep een heerlijke oase om te reflecteren en te schrijven. Deze kloosters zijn in of dichtbij de bossen en natuurlijk altijd met een ruime tuin. Bovenste foto's zijn van Klooster Nieuw Sion bij Deventer, Amatisse in Helenaveen en de Elegast in Ubbergen. Uiteraard zijn er nog veel meer prachtige en rustige kloosters die ik voor jouw groep kan reserveren.


Hotel Gaia ligt in de bossen bij Deventer. Een prachtig en gemoedelijk hotel waarbij naast mooie hotelkamers ook fijne schrijf kamers geboekt kunnen worden. Er is ook het huisje "Klein Rande" voor 8 personen. Het hotel heeft een vegetarisch restaurant. Een weekend of midweek is op maat en moet in verband met aanvragen ruim op tijd worden gereserveerd. Kijk eens rond op de inspirerende website van Hotel Gaia.


In de haven van WSV Hoorn ligt onze boot Thalassa. Hier kan je rustig schrijven met een groepje van 4 personen.  Het is wel belangrijk dat je goed de boot op en af kan stappen. Op de boot is geen toilet, maar aan het einde van de steiger is het havengebouw met toiletten. Er is  elektriciteit aan boord en een grote tafel om aan te schrijven. Natuurlijk verzorg ik een heerlijke lunch. Wil je een mooie schrijf en wandel dag met een klein groepje, dan is Thalassa een bijzonder gezellige locatie. Het Juliana park ligt naast de haven.

(Alleen te boeken bij een dagworkshop met 4 personen en rustig weer.)