Coaching

Heel eerlijk gezegd heb ik wat moeite met de naam 'coach'. Liever zie ik mijzelf als begeleider of geleider, maar het woord coach is inmiddels een breed gebruikt woord en begrip. En vanuit mijn dagelijks werk ben ik naast sociaal werker ook coach, welzijnscoach en mindfulness trainer. Door het hebben van positief gerichte gesprekken begeleid ik mensen met psycho- sociale klachten naar veerkracht en het zelf kunnen nemen van beslissingen en soms nieuwe en andere richtingen. 

Het liefst neem ik je mee naar buiten en anders met een kop thee in prettige ruimte of aan de keukentafel!

De keuze om te accepteren of te veranderen is aan jou. Jij hebt de regie over je eigen leven.

 

Toch kan je je soms verloren voelen en heb je net die ene zet nodig om verder te gaan, of om je op een ander pad te brengen. Juist omdat je niet alles zelf kan overzien, omdat het teveel een onoverzichtelijke brij is geworden en je niet wilt dat dit gevoel zich neerwaarts gaat bewegen. 

Ik kijk mee met wie je bent en waar je blij van wordt. Wandelen in de natuur of een creatieve uiting kan daar eventueel bij helpen. Het kan je antwoorden geven over jezelf die eerder verborgen waren. Mijn vorm van coaching is een mix van positieve gezondheid (deel mindfulness), natuur en creativiteit (schrijven of tekenen). Je kan het zien als werkvormen die we kunnen gebruiken om jou weer terug te brengen naar wie je wezenlijk bent. Ik geef je die rode draad en begeleid je uit het labyrint zodat je zelf weer verder kan.

 

Het intake gesprek is 1 a 2 uur max., het is belangrijk dat het klikt. We praten over hoe het met je gaat en waar je in vast loopt. Als ik je kan coachen,  (contra-indicatie; vermoeden van zware depressie of ernstige psychopathologie), 

dan bespreken we een traject van 4 of 5 sessies. Ik begeleid jou persoonlijk, de coaching sessies zijn altijd één op één. 

  

Intake gesprek: 40,-

Per sessie: 35,- 

De sessies duren een uur, met evenveel een kleine uitloop.

Als je voelt dat ik wat voor je kan betekenen, mail mij met je naam en telefoonnummer dan bel ik je.

 

Warme liefdevolle groet, Désirée